Voor 4 schattige taartjes:
Bodem
- 125 g dadels
- 50 g amandelpoeder
- snuifje zout
- dit is een zeer smeuïge bodem, indien een drogere bodem gewenst is, gebruik 50 g dadels en 125 g amandelpoeder
- 50 g amandelpoeder
- 50 g geweekte rozijnen (in water)
- 100 g blauwe bessen
- 1 kleine appel
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels kokosolie
- 4 eetlepels water
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Voor de bodem breng je de (reeds grof versneden) dadels samen met het amandelpoeder en het zout in een cutter/blender zodat deze versneden en gemengd worden
- Vet de vormpjes in en bekleed deze met bakpapier (of gebruik cupcakepapiertjes)
- Verdeel het dadelmengsel over de 4 vormpjes en druk goed aan (handige tip: gebruik voor het aandrukken van de bodem een glas)
- Smelt de kokosolie op een laag vuurtje
- Snij de geschilde appel in fijne stukjes
- Meng alle ingrediënten met de gesmolten olie
- Verdeel het mengsel over de vormpjes
- Bak op 200°C voor 15-20 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten