Stap 1: Maken van het deeg, genaamd gerezen vetdeeg, er wordt niet gekeken op een grammetje boter
Stap 2: Echte banketbakkersroom koken, zeer lastig om daar af te blijven!
| Banketbakkersroom, pasteiroom, crème, ... |
| Klaar voor de oven! |
Stap 4: 30 minuten genieten van de heerlijke geur, waarna het volgende resultaat uit de oven kwam:
Laat ons zeggen dat het nu nog moeilijker wordt om er af te blijven!
Stap 5: Afkoelen (afblijven is de boodschap, maar dat ruikt zo lekker!)
Stap 6: Er een fruittaart van maken... deze keer met KIWI en BANAAN.
Stap 7: Prutsen met fruit doe je als volgt: je snijdt het fruit in stukjes en legt het in een zo creatief mogelijke positie.
Stap 8: TADAAAAAAA!! Het finale resultaat!
De fruittaart is goed gelukt, alleen het decoratieve kan nog beter (heb last van een kleine afwijking naar rechts).
| Ja, aan de symmetrie en schikking dient nog gewerkt te worden. |
Van overschotjes tot best gelukt... de mini-taartjes/bloempjes vind ik persoonlijk het meest geslaagd!
| Zie hoe schattig! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten