Stap 1: Maken van het deeg, genaamd gerezen vetdeeg, er wordt niet gekeken op een grammetje boter
Stap 2: Echte banketbakkersroom koken, zeer lastig om daar af te blijven!
Banketbakkersroom, pasteiroom, crème, ... |
Klaar voor de oven! |
Stap 4: 30 minuten genieten van de heerlijke geur, waarna het volgende resultaat uit de oven kwam:
Laat ons zeggen dat het nu nog moeilijker wordt om er af te blijven!
Stap 5: Afkoelen (afblijven is de boodschap, maar dat ruikt zo lekker!)
Stap 6: Er een fruittaart van maken... deze keer met KIWI en BANAAN.
Stap 7: Prutsen met fruit doe je als volgt: je snijdt het fruit in stukjes en legt het in een zo creatief mogelijke positie.
Stap 8: TADAAAAAAA!! Het finale resultaat!
De fruittaart is goed gelukt, alleen het decoratieve kan nog beter (heb last van een kleine afwijking naar rechts).
Ja, aan de symmetrie en schikking dient nog gewerkt te worden. |
Van overschotjes tot best gelukt... de mini-taartjes/bloempjes vind ik persoonlijk het meest geslaagd!
Zie hoe schattig! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten