De ingrediëntenlijst mag dan wel niet goed zijn voor de lijn, iedereen heeft graag een engeltje dat op z'n tong pist!
- 150 g boter in blokjes
- 100 g kristalsuiker
- 200 g rietsuiker
- 3 eieren
- 80 g cacaopoeder
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 250 g bloem
- 100 g chocoladecallets (of gewoon fondantchocolade)
- eventueel 250 g walnoten (ik doe dit er nooit in)
- Roer de boter romig met de suiker en voeg hierbij één voor één de eieren
- Voeg vervolgens de cacaopoeder, kaneel, bakpoeder, afgesmolten chocolade (niet volledig gesmolten) en bloem toe en meng voldoende
- (voeg hierbij de geroosterde en fijngehakte walnoten)
- Het geheel in een met bakpapier beklede vierkante bakvorm gieten
- Bakken gedurende 20-25 minuten op 150°C
Geen opmerkingen:
Een reactie posten